Inloggen vrijwilligers en leden: Weedo.nu
Accommodatie

Manege Bartels is een prachtige moderne accommodatie die beschikt over 4 rijbanen met Agterberg bodems, een grote gezellige kantine, een eetcafé/ontvangstruimte, een VIP ruimte en een overdekte parkeergelegenheid. Verder is er rondom onze manege voldoende parkeergelegenheid ook voor grote evenementen.

In 3 hallen hebben wij 4 rijbanen gesitueerd waarvan 2 rijbanen van 20 x 40 meter in twee aparte rijhallen en 1 rijbaan van 25 x 80 meter in onze grote hal. In deze grote hal is er ook naast de rijbaan veel ruimte voor het opstellen van tribunes, sponsor stands, horeca, etc, etc.

Naast lessen en evenementen binnen de paardensport wordt deze accommodatie ook verhuurd aan verenigingen en stichtingen voor het organiseren van allerlei kleine en grote evenementen. Zie hiervoor de voorbeelden op deze website. Met onze uitgebreide mogelijkheden in de horeca kunnen we aan vrijwel alle wensen invulling geven.

Kom gerust eens een kijkje nemen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Stichting Manege Bartels (SMB) houdt zich bezig met de exploitatie en het onderhoud van de Manege en inventaris. Door onze beheerder en vele vrijwilligers wordt veel aandacht besteed aan het onderhoud van de gebouwen, terreinen en onze indoor rijbanen..

Het huidige bestuur wordt gevormd door:                                   

Voorzitterdhr. Marcel Heetkamp   
Penningmeestermevr. Ria ter Haar – Krosman
Waarnemend secretarisdhr. Louis Pelgröm
Liddhr. Bas Krosman
Liddhr. Jan ten Hove