Inloggen vrijwilligers en leden: Weedo.nu
Evenementen

Om de exploitatie financieel sluitend te houden wordt de manege beschikbaar gesteld voor het houden van evenementen op diverse gebieden, echter met een voorkeur naar de paardensport in zijn algemeenheid. Enige voorbeelden van evenementen zijn:

Intern georganiseerd:

  • De Sallandse Ruiterdagen met o.a. 5 dagen springen voor paarden in de laatste week van december en 2 dagen springen voor pony’s op 2 en 3 januari. In 2023 wordt dit evenement voor de 40e keer door ons georganiseerd.
  • Nationaal Indoor Salland, een nationaal springconcours in november
  • Diverse spring- en dressuurwedstrijden voor paarden en pony’s georganiseerd door HV de Heemruiters

Extern georganiseerd:

Bij grote evenementen wordt de accommodatie (deels) verhuurd aan de organiserende instantie en worden eventuele voorzieningen aangebracht of inventaris beschikbaar gesteld door SMB.

Tijdens alle evenementen kan de catering volledig worden verzorgd, van ontbijt en lunch tot volledige warme maaltijden. Dit ten behoeve van organisatoren, deelnemers en/of het publiek.

Veel werkzaamheden t.b.v. de catering worden uitgevoerd door vrijwilligers die lid zijn bij HV De Heemruiters en door vrijwilligers die Manege Bartels gewoon een warm hart toedragen.