Nieuws | Manege Bartels
Nieuws | Manege Bartels

Frank Zaalberg, Jort Knobben en Kas Gorter en dan hebben we het niet over voetbal, maar over paardensport. Gelijktijdig met de Sallandse Ruiterdagen voor Paarden te Mariënheem vindt op dit moment ook het ponysport evenement Kerst Indoor Wierden voor pony's plaats. Gisterenavond werd er in Wierden gestreden om de eer in de Finales van de klasse AB-L en C-L. Maar liefst drie prijswinnaars kwamen uit deze regio. 

 

Kas Gorter met zijn pony Daisy van PC De Heuvelruitertjes uit Luttenberg werd tweede in zijn klasse AB-L. Frank Zaalberg met zijn pony Cindy en Jort Knobben met Walesko van PC De Heemruiters uit Mariënheem mochten zich na een zeer spannende finale barrage respectievelijk opstellen als nummer drie en vier. Toch weer een opsteker voor de Sallandse ponyruiters.

Veel ponyruiters die in Wierden starten zien we vaak op de Sallandse Ruiterdagen voor pony's in Marienheem op 2 en 3 januari weer terug. Dat belooft wederom een spannende wedstrijd te worden.

 

http://www.sallandcentraal.nl/salland-centraal/sport/raalte-regio/raalte/sallandse-boys-succesvol-tijdens-kerst-indoor-ponys-wierden