Nieuws | Manege Bartels
Nieuws | Manege Bartels

Pony’s:

Dressuur:

Categorie C klasse B:

In deze rubriek mocht Silke Kogelman starten met haar pony Sunny, van de jury bij C kregen ze 173,5 punt en bij de jury bij H kregen ze 174 punten.

 

Categorie D/E klasse B:

Susanne Zaalberg en Happy Highlight haalde bij jury C 196 punt en bij jury H 199 punten. Met dit resultaat behaalde ze de 4e prijs!

Ook Nina Timmer en King of the disco deden mee in deze rubriek. Bij jury C kregen ze 186,5 punt en bij jury H 180 punten.

 

Categorie C klasse L1:

Yvette van Ekeren en haar pony Elice streden in deze rubriek voor de titel. Van de jury bij C kregen ze 190,5 punten en de jury bij H gaven ze 189,5 punten. Dit was goed voor een 2e prijs!

 

Springen:

Categorie D/E klasse B:

Nina Timmer kwam nogmaals aan de start met King of the disco, in het basis parcours bleef ze foutloos. In de barrage was ze wederom weer foutloos en behaalde ze 67,5 punt voor de stijl.

Anouk Wolfkamp startte met Hippy Guusje. Ook zij reed een foutloos basisparcours. In de barrage kreeg ze 4 strafpunten en 70,5 stijlpunten.

 

Categorie A/B klasse L:

Hanna de Bruin en haar pony Browny gingen voor de winst. In het basis parcours beven ze foutloos. In de barrage bleven de strafpunten ook op 0 staan en kwam ze in een tijd van 33,70 over de finish. Een snelle tijd, maar net buiten de prijzen. Wel mag ze met dit resultaat mee doen aan de Nederlandse kampioenschappen op zaterdag 24 maart.

 

Categorie C klasse L:

Frank Zaalberg en zijn pony Cindy sprongen in het basisparcours 8 strafpunten.

 

Paarden:

Dressuur:

Klasse B:

Dewi Gorter en haar paard Chappie Spirit hebben laten zien wat ze konden, de jury gaf ze daar voor 193 punten bij C en de jury bij H gaf ze 197,5 punt.

 

Springen:

Klasse B:

Lisa Tijhuis en haar paard Hollywood Diva Z, sprongen een foutloos basis parcours/ barage en kregen in de barrage 80 punten voor de stijl. Dit leverde haar een 4e prijs op!

Ook in deze rubriek gestart is, Iemke van Dartel. Ze startte Kwality Girl, in het basis parcours kregen ze 8 strafpunten.

 

Klasse L:

Aniek Kloosterman met Access Denied reden een foutloos basisparcours en kregen 19 strafpunten in de barage.

 

Klasse M:

Ilene Kloosterman reed haar paard Freedom, in het basisparcours kregen ze 12 strafpunten