Nieuws | Manege Bartels
Nieuws | Manege Bartels

Afgelopen weekend reden een aantal ponyclub leden mee met de Gallopade in Ootmarsum.  Hier werden weer wat mooie resultaten behaald.

Hanna de Bruin verdiende een 3e prijs met haar pony Browny. In haar B dressuur proef kreeg ze 189,5 en 193,5 punt. Dit kwam uit op een gemiddelde van 63,833%!

Suzanne Zaalberg en Happy Highlight reden een nette proef, met als resultaat 197 en 191,5 punten. Gemiddeld van 2 jury’s kreeg ze 64,75%, hiermee behaalde ze de 2e prijs in de categorie D/E klasse L1!

Anouk Wolfkamp en haar pony Hippy guusje plaatste zich voor de galoppade in de categorie D/E klasse B. Tijdens het spring parcours wist ze foutloos te blijven en kreeg ze 77 punten voor de stijl. Hiermee behaalde ze een keurige 3e prijs!

 

Hanna de Bruin startte ook haar pony Jolly Jumper in de categorie A/B klasse B en behaalde 59,333% in de proef. Met Browny sprong ze in de klasse L, het eerste parcours was ze foutloos, in de barrage kreeg ze 4 strafpunten.

Marijke Hinderiks en haar pony Susan reden een proef met gemiddeld  60.667% in de categorie D/E, klasse B.

Yvette van Ekeren en Elice reden een proef die goed was voor 58,417% in de C klasse L2.

Nina timmer en Rocco haalden 60,583% in hun proef van de categorie C klasse L1. Ook mochten ze een parcours springen in de klasse L, hier kregen ze 4 strafpunten.

Silke Kogelman en Sunny behaalde 61,833% in de B proef van de categorie C.

Iris Pelgrom en haar pony Flame mochten mee doen in de categorie D/E klasse B. In het springparcours werd ze uitgesloten.

Jort Knobben en zijn pony Spitfire sprongen een parcours in de categorie C klasse M,  in het parcours werden ze uitgesloten. Met zijn andere pony Djazz deed hij mee in de categorie D/E klasse L en in dit parcours kregen ze 8 strafpunten.

 

Door naar de Hippiade 2018 zijn Hanna de Bruin en Susanne Zaalberg. 

Reserve staan Anouk Wolfkamp en Hanna de Bruin.

 

Iedereen super goed gedaan, de Heemruiters is trots op jullie!