SRD Informatie | Manege Bartels
SRD Informatie | Manege Bartels

 

VAN HARTE WELKOM BIJ DE SALLANDSE RUITERDAGEN

In de laatste week van 2019 en de eerste week van 2020 staat manege Bartels in Mariënheem als vanouds geheel in het teken van springconcours de Sallandse Ruiterdagen. Wij presenteren u dan alweer de 38e editie van ons evenement. 

Een gezellig evenement waarbij,  in een ongedwongen sfeer en een sfeervol aangeklede manege, sportief veel strijd geleverd wordt. Het draait bij de Sallandse Ruiterdagen natuurlijk allemaal om de paardensport en de hoofdprijs: de Gouden Aar. Bovendien is het een hele mooie gelegenheid om topruiters in actie te zien. Er wordt topsport bedreven, maar allemaal wel in een heerlijke einde jaar sfeer waarbij de manege en de tribunes zijn verwarmd en waarbij ook ons vernieuwde eetcafé in kerstsfeer zal worden aangekleed. 

Het grote spektakelstuk, het hoogte punt van de Sallandse Ruiterdagen, is de grote finale op 30 december. In de avond strijden de beste ruiters met de beste paarden om de hoofdprijs van de Ruiterdagen in de M- en Z/ZZ-finale. Als extra rubriek is er op 30 december ook nog een 1.40m finale opgenomen waarbij we werken met een vrije inschrijving. Op 29 december worden de B- en L-finale gereden. Misschien wordt er iets minder hoog gesprongen, de spanning en de strijd zijn er niet minder om. In totaal verschijnen er tijdens de Sallandse Ruiterdagen naar verwachting ongeveer 800 ruiters aan de start.

Om de toegang alle dagen gratis te houden, wordt het evenement georganiseerd en gedragen door louter vrijwilligers. De Sallandse Ruiterdagen zouden zonder de hulp van al onze vrijwilligers niet kunnen bestaan, daar zijn we ze dan ook echt heel dankbaar voor! Natuurlijk zijn we ook de vele sponsoren zeer erkentelijk voor hun bijdrage want ook zonder hen is het niet mogelijk om zo'n evenement te organiseren.

 

HORKA International B.V.

HORKA ook in 2019 hoofdsponsor van de Sallandse Ruiterdagen

Al ruim 35 jaar lang zijn de Sallandse Ruiterdagen een begrip in Mariënheem en verre omgeving. Jarenlang waren de Sallandse Ruiterdagen het grootste concours in de regio.  De Sallandse Ruiterdagen zijn en blijven een regionaal concours waar amateur en professionele ruiters zij aan zij strijden om de hoofdprijs, de gouden aar. Samen met onze hoofdsponsor HORKA International B.V. kijken wij uit naar weer zeven dagen van spectaculaire springsport. Als vanouds voor de paarden van 26 t/m 30 december en voor de pony's op 2 en 3 januari.

 

We hopen u te mogen begroeten op ons evenement.